Amuletotalismany

ODEMKNI SVŮJ TAJNÝ POTENCIÁL A ZAČNI VYDĚLÁVAT STATISÍCE MĚSÍČNĚ ČI TÝDNĚ. VÝZVA  S ČÍM POMŮŽEŠ SPOLEČNOSTI JE NA TOBĚ.


S čím budeš nápomocný společnosti z bodu A do bodu B právě Ty?


Získej jedinečný přístup k mým know-how za posledních 5 let praxe v oblasti podnikání - kdy jsem se dostal z 15 tisíc měsíčně na 15 tisíc denně a k tomu všemu jsem prospěšný lidem v jejich životě.




  Dobrý den,

dnešním dnem jsem se definitivně rozhodl, že budu vás všechny zasvěcovat do šambally prvního stupně s 90% slevou. K tomu dostanete můj e-book: Příručka pro DUŠI. Kde najdete desítky tipů a triků jak zkvalitnit svůj život, jak pochopit proč je tomu tak či onak. Také jsem si jistý, že vám kniha ušetří minimálně stovku hodin hledáním informací a podnikáním šamanských cest pro informace abyste si následně ty informace mohli ověřit.



Cena po slevě 90% za zasvěcení, učební materiály, hudbu a aktualizované vydání e-booku: Příručka pro DUŠI je 333 czk 



Shamballa léčí, shamballa učí.


Nepřijímám nadměrný počet klientů

Soustředím se na kvalitu a pečlivost, proto většinou pracuji pouze s 1 klientem denně, abych se Vám mohl maximálně intenzivně věnovat.

Termín zasvěcení (iniciace/aktivace energie), aktivace čaker (včetně aktivace Třetího oka) s komplexním vyčištěním Vašich bloků na duchovní rovině může proběhnout již do 2-3 dnů (možno i o víkendech či večerních hodinách). Konzultace Vašich dotazů, poradenství a energetickou podporu máte ode mě ZDARMA doživotně.



Žijeme emoce – kvantová fyzika


Možná si někteří z vás říkáte emoce a kvantová fyzika – Co to je?

Právě tohle spojení znají všichni velmistři a mistři šamani.

Pochopení principů jak to funguje a jak s tím pracovat vám přinese nové kvality a znovuzrození.


V prvopočátku začneme tím, že se podíváme na emoce z jiného úhlu pohledu a to z takového vědeckého. Emoce jsou chemie, fyzika, matematika. Tyhle tři věci se spolu propojují neustále a míchají nám náš koktejl vzruchů v našem mozku a těle. To pak píše náš příběh života (následující okamžiky).


Emoce jsou energie v pohybu a základem kvantové matrice je informamce, energie a hmota.


Tohle se děje ať si to uvědomuješ nebo ne. Pokud si to neuvědomuješ tak nemůžeš být tvůrcem svého příběhu. Pokud si to aspoň už z části uvědomuješ, tak pro Tebe bude kniha Přiručka pro DUŠI a nově připravovaná kniha probuZEN právě největším pokladem, který jsi v životě objevil/a.


Pro ty, kteří si to neuvědomují bude tato kniha také přínosem, avšak mnozí zřejmě nepochopí hned a nebo tomu neuvěří, protože to ještě nezažili nebo si to nezvědomili.


Věř tomu či ne, ale děje se to neustále, ať chceš či nechceš. Časová kontinuita minulosti, přítomnosti a budoucnosti je v jednom jediném okamžiku. To jediné co nás brzdí jsou naše emoce a pochybnosti – respektive bloky, které pramení z minulosti. To vše se dá analyzovat, pročistit, přeprogramovat, přenastavit, zlepšit.

Když zvládneš ovládnout své emoce a svou mysl, staneš se svým pánem. V této knize ti povím spoustu technik, rad a typů jak toho docílit a jak jsem toho docílil já a stal se svým pánem už v 25 letech. Ve 29 letech jsem začal naplno podnikat a ve 30 letech jsem se stal milionářem. Po dosažení těchto bodů jsem zabezpečen na několik let dopředu a mohu tak většinu času věnovat zalíbám které mě baví a které si užívám.




Tahle kniha má moc proměnit ti život od základů, ať už tomu teď věříš nebo ne.


První důležitá věc je, že nikdo z nás nežijeme fakta – pravdu. Pouze pokud se pohybuješ v dualitním světě karmy, tak zažíváš příčinu a následek, ale to okolo a mimo to je tvoje volba. Tvé rozhodnutí před kterým stojíš i právě teď. Číst dál? Odložit knihu? Jít si lehnout? Dát si jídlo? Kávu? Budeš pokračovat ve čtení dál. Protože už teď to nasáváš jako houba do podvědomí a tam víš, že je to možné a skutečné. Tvá duše se začíná probouzet a začiná brát otěže do svých rukou. Nikdo nežije fakta ani pravdu. Každý si vytváříme svůj příběh. Náš život je náš příběh. To, co vysílá náš mozek a náš neuronový systém – mozek, srdce a tělo – vysílá ven vibrace a frekvence (rezonance). Tudiž ven vysíláme energii a informace.

To je zákon o zachování energie a příčině a následku – zákon zachování energie – kruh se uzavírá. Zákon kvantové fyziky hledá do trojice hmotu – to znamená, že na základě té energie a informace, kterou vysiláme každý okamžik nám realita utváří hmotu. Naše vibrace, naše rezonance jsou zhmotněné v příběhu, který je náš život.


Už je ti to jasné? Máš tu moc proměnit svůj život od základů. Máš moc přeprogramovat celý následující děj podle sebe.




VĚŘÍM TOMU, ŽE JSI PŘIPRAVENA.

 


Článek z časopisu Rituals na březen/duben 2021

unsplash