Amuletotalismany


shanti om mani padme hum


   Vítej duše v tělesné schránce :)



   Jmenuji se Michael a narodil jsem se v květnu  roku 1990.

Jako šaman jsem se již narodil. Od dětství jsem procházel šamanskou krizí, ve které na mě sedlo spoustu fyzických i psychických nemocí. Díky tomu se na Tebe, Tvou duši a Tvůj zdravotní stav mohu nacítit.


Má šamanská krize se vyznačovala nepřijemnými psychickými stavy a zážitky, které by se daly popsat jako psychospirituální krize a schizofrenie. Šamanskou krizi jsem překonal ve věku 25ti let 7.10. v 19 hodin a 23 minut a od té doby jsem DÍKY Bohu zdráv :). A to chci dopřát i Tobě.



   Amulet/talisman je artefaktem a je takto nazýván právě proto, že fakticky funguje.


 

Amuletotalisman (*dále jen AT*)

   Amulet/talisman je energoinformační předmět, který pracuje skrze Tvé energetické srdce a podvědomí mozku. To Ti změní frekvenci mozku a kolem tvého biopole (aura je také nazývána biopolem) se vytvoří ochranný obal, který braní vysávání energie od jiných entit/energetických upírů. Vlastnosti nastavené ve Tvém amuletotalismanu se následně promítají ve Tvojí realitě.



TALISMAN přitahuje příjemné a AMULET odstraňuje a odpuzuje nepříjemné.

AMULETOTALISMAN je tedy kombinací amuletu a talismanu.



Co je potřeba pro výrobu Tvého osobního AT???


  Pro výrobu Tvého osobního AT potřebuji vědět, copak bys chtěl/a změnit ve své realitě a co v sobě opravit/vylepšit. 

   AT tě ochrání před intrikami, pomluvami, kletbami a uřknutím. Mohou se do něj zadat vlastnosti na odstranění bolesti hlavy, zubů, páteře ad.. Také máme s klienty zkušenost s početím dětí, estetické zkrášlení jako je růst vlasů, ochlupení na těle a posílení funkcí orgánů jako jsou játra, mozek, štítná žláza, ochrana, síla, sebeláska, harmonizace čaker, detoxikace organismu, odvaha, štěstí, respekt okolí, podpora okolí, klidná mysl, prosperita, hojnost majetku, silná vůle, rychlejší spalování tuků a metabolismus, snížení váhy o (maximálně jsme dělali 30kg), podnikatelské záměry, přitáhnutí spřízněné duše, přitáhnutí lepších pracovních nabídek apod.

 


Obecně o amuletotalismanech


  AT jsou předměty, které mají svou silou a magickou vibrací chránit svého majitele. Mnozí podnikatelé, obchodnící, herci, zpěváci ale i vrcholoví sportovci nosí své tajné AT, protože vědí o jejich ochranné moci a síle, která jim pomáhá při obchodních jednáních, vystoupeních, soutěžích a sportovních výkonech.



S láskou, pokorou a respektem šaman J.O.S. ♥️🧙🙏🏻😌


unsplash